تبلیغات
شهر فرنگ - آموزش و طرز تهیه زولبیا و بامیه
به شهر فرنگ خوش آمدید ...

آموزش و طرز تهیه زولبیا و بامیه
zoolbiya.jpg

k-11616.jpg

مواد لازم برای شربت :


شكر
2فنجان

آب
یك فنجان

گلاب
2 قاشق سوپخوری

زعفران حل شده
یك قاشق مرباخوری

آبلیمو
یك قاشق مربا خوری

طرز تهیه شربت :

آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.


زولبیا

مواد لازم:

200 گرم
نشاسته

180 گرم
ماست

20 گرم
آرد

یك قاشق سوپخوری
زعفران حل شده

یك قاشق چایخوری
روغن جامد

یك دوم قاشق چایخوری
جوش شیرین

یك قاشق سوپخوری
آب یا گلاب

طرز تهیه:

نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم.

زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

نکته..


برای سرخ كردن بامیه و زولبیا و گوش فیل از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.


بامیه


مواد لازم

آرد
200 گرم

آب
300 گرم

تخم مرغ
3عدد

روغن جامد
یك قاشق سوپخوری

شكر
نیم كیلو

نمك
یك سوم قاشق چایخوری

آب
150 گرم

آبلیمو
2 قاشق سوپخوری

گلاب
كمی

طرز تهیه :


آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می كنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه كرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود 3-2 دقیقه )، به طوری كه خمیر به صورت یك تكه درآید. سپس بعد از كمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه می كنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای این كه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یك قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه كرده و با خمیر مخلوط كنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره كنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می كنیم.

برای سهولت كار بهتر است روغن را كمی داغ كرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یك دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال كه داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می كنیم تا شربت را خوب به خود جذب كنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد.



ارسال به ارسال به 100 درجه کلوب دات کام
موضوع :  بستنی وشیرینی ، 
این مطلب توسط دایی جون  روز 1392/12/10 در ساعت 13:51 نوشته شد | نظرات()